Sīkdatnes

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes, lai varētu uzlabot vietnes lietošanas pieredzi un funkcionalitāti, nodrošināt tās darbību. Aicinām iepazīties ar plašāku informāciju par mūsu vietnē izmantotajām sīkdatnēm zemāk.

Kas ir sīkdatnes?

Sīkdatnes ir sīkas teksta datnes, kuras tīmekļa pārlūkprogramma (piemēram, Internet Explorer, Firefox, Safari u.c.) saglabā Tavā galiekārtā (datorā, mobilajā tālrunī, planšetē), lai identificētu pārlūkprogrammu vai pārlūkprogrammā saglabātu informāciju vai iestatījumus. Tādējādi ar sīkdatņu palīdzību tīmekļa vietne iegūst spēju saglabāt lietotāja individuālos iestatījumus, atpazīt viņu un atbilstoši reaģēt.

Kādas sīkdatnes un kādiem mērķiem mēs izmantojam?

Atkarībā no veicamajām funkcijām un izmantošanas mērķiem ir dažādas sīkdatnes, ko apkopojam un izmantojam šajā tīmekļa vietnē.

Ar funkcionālajām sīkdatnēm vietne atceras Tavus izvēlētos uzstādījumus un veiktās izvēles, lai ērtāk būtu lietot vietni. Šīs sīkdatnes tiek glabātas apmeklētāja iekārtā pastāvīgi.

Analītiskās sīkdatnes apkopo informāciju, kā tiek lietota tīmekļa vietne, konstatē biežāk apmeklētās sadaļas, ieskaitot saturu, kas tiek izmantots, pārlūkojot vietni. Informācija tiek lietota analīzes nolūkos, lai noskaidrotu, kas interesē vietnes lietotājus, un varētu uzlabot vietnes funkcionalitāti, padarīt to ērtāk lietojamu. Analītiskās sīkdatnes identificē tikai iekārtu, neizpaužot identitāti.

Sīkdatņu apstiprināšana un atspēkošana

Apmeklējot mūsu tīmekļa vietni, tiek attēlots logs ar ziņojumu par to, ka tiek izmantotas sīkdatnes. Nospiežot “Piekrītu”,  apstiprināsiet, ka esat iepazinies ar informāciju par sīkdatnēm un to izmantošanas mērķiem mūsu lapā.

Ikvienas tīmekļa pārlūkprogrammas drošības iestatījumos iespējama sīkdatņu ierobežošana un dzēšana. Tomēr ņemiet vērā – ja izvēlēsies atspējot  sīkdatnes, tīmekļa vietne, iespējams, nespēs darboties pilnvērtīgi